Aktuálka, Krajská výstava Vyškov, Národní výstava Ostrava + fotky

12.04.2011 12:44

Tak po dlouhatánské době konečně aktuálka, bohužel není moc času na pravidelné aktualizace protože se u nás pořád něco děje :-).

První čehož jste si určitě všimli je nový vzhled našich stránek, pomáhala mi je vytvořit kamarádka Terka za což jí patří velké díky :-). Přibyli i informace o zbytku naší smečky a to o Sesince a Jenny.

Nechybělo doplnění fotek z procházek s kamarády, jsou tam i starší fotky takže tam můžete najít i album z bruslení s kamarádkou a našima psiskama a to bylo opravdu něco, s kamarádkou jsme stály na bruslích po hooodně dlouhé době což už uvidíte sami podle fotek ale dopadlo to dobře, nikdo nebyl zraněn a pády taky nebyli :-D no prostě super zážitek!

Dále tam jsou i nádherné fotky z procházky s Terkou, Chestrem a Tylerem na Jalový Dvůr kdy jsme využily sluníčka a naši kluci si zahráli na modely a opravdu se fotky moc povedly! Jinak krom toho že chodíme na procházky a užíváme Jara tak cvičíme a děláme pokroky v poslušnosti a aportu.

 

 

 

Krajská výstava psů Vyškov 19. 3. 2011

 

 

V sobotu jsme navštívili Krajskou výstavu ve Vyškově. Konalo se to v kulturním domě takže jsem počítala že tam nebude extra místa ale když jsme dorazili na místo přečkalo to moje očekávání, no řekla bych to tak že kruh byl malý na rozběhnutí i pro čivavu natož jak se tam měl rozběhnout větší pes. :-D Prostor kolem kruhu byl ještě menší takže jsme se tam s přáteli mačkali jeden na druhý. Bylo tam málo místa ale výstava pro nás byla více než úspěšná :-)

Když jsme přišli na řadu paní rozhodčí byla z Raie naprosto unešená a moc se jí líbil, chválila povahu, hlavu, zuby, dobrou stavbu těla a výborné předvední. A tak nám zadala známku Velmi Nadějný 1 a titul Vítěz třídy dorostu!!

Pak jsme nastoupili do závěreček kde jsme získali titul Nejlepší dorost pes a nakonec jsme se proběhli v kruhu ještě s nejlepší fenou dorostu kterou jsme porazili a tak se Rejíček stal Vítězem dorostu celé výstavy!!!! Odnesli jsme si 2 nádherné poháry a k tomu ještě nádherný pocit! Byl to naprosto úžasný zážitek a ta radost se nedá popsat :-)

Terka s Tyleremsi vedli také výborně a odnesli si známku VN 1 a také titul Vítěz třídy! A ještě jednou jim moc gratulujem!! :-)

 Fotky z Vyškova zde.

 

 

Národní výstava Ostrava 9. 4. 2011

 

 

Minulý víkend v sobotu jsme se vydali na Národní výstavu do Ostavy. Bylo pod mrakem a že by bylo teplo se teda říct nedalo a tak jsme byli rádi že náš kruh byl umístěný vevnitř. Když jsme dorazili ke kruhu bylo tam ještě dost místa a tak jsme si vybrali kousek od vchodu do kruhu aby jsme to měli co nejblíž. Než jsme přišli na řadu zašli jsme se podívat a popovídat za majitelkou Teddyho (Raiovýho tatíka) a s překvapením jsem se dozvěděla že už vím po kom má Rai tu svoji povahu že: Když na mě nebudeš mluvit slušně a jak na miminko tak nespolupracuji :-D celý tata :-)

Rejíček byl celou dobu poslušný a spinkal jak mimino až jsme získávali obdiv i od ostatních chovatelů jaký je to hodný pejsek :-D

Když jsme nastoupili do kruhu paní rozhodčí se Rai moc líbil dostali jsme krásný posudek a známku Velmi Nadějný 1.

Rai mi udělal velikou radost i tm jak krásně stál v postoji začali jsme trénovat pořádný postoj „bez pamlsku“ a šlo mu to moc krásně na poprvé a vydržel stát dlouho. :-) Máme ještě co vypilovávat ale základ máme myslím slušný. :-)

Domů jsme si nakonec ještě odvezli novou výstavní boudu a křeslo vše v modré barvě takže spokojenost největší, z krásné a povedené výstavy.

Nesmím zapomenot ještě na Terku s Tylerem kteří bohužel měli kruh venku a tak museli "mrznout" venku a i přes to všechno získali krásnou známku VN 2! Gratulujem! :-)

Fotky z Ostravy zde.