Lovecký výcvik a nové fotky, Štěňátka z vrhu "B" Věrný kamarád slaví své první narozeniny, Procházka s novým kamarádem Timmem.

01.05.2015 21:13

Štěňátka z vrhu "B" Věrný kamarád slaví rok!!!

Štěňátka Rejíčka a Koný slaví své první narozeniny!! Tak strašně to letí a přitom mi to přijde jako nedávno, co se po bedýnce batolila malá černá klubíčka. Teď už jsou z nich velcí správní a nádherní flati, kteří jsou právoplatnými členy svých milujících rodin a mají se skvěle! Někteří mají za sebou již své první krůčky na výstavě, ale i složené vlhové zkoušky a spoustu dalších aktivit které je baví! Jsem strašně ráda jaké majitele naše černá miminka našla a jsem šťastá když vím, že se mají skvěle a jejich majitelům patří ještě jednou a veřejně velký dík za to, že nám nám pravidelně posílají jejich fotky a zprávy jak se jim daří.

Jsme na Vás s tátou Rejíčkem nesmírně pyšní! :) ♥

 

Procházka s novým kamarádem Timmem

Timm je odrostlé štěně černého knírače a bydlí spolu s naší kamarádkou Dinou. Tentokrát jsme na procházku vyrazili s Timmem, aby si Dina mohla od toho malého teroristy odpočnout a kluci se mohli seznámit. Jak jsme se sami přesvědčili, (hlavně dokousaný Rai) :D Timmouš je pěkné čertisko a neskutečný provokatér, který útočí zásadně na nohy a nebo se ani neobtěžuje a své oběti vyskočí rovnou na záda. :D Naštěstí Rai vše bere sportovně, i když ke konci se už nebál toho malého satana převálcovat či ho sejmot v plné rychlosti jak ho měl plné zuby. :D