NVP Brno, KVR Oslavany, MVP Tulln, MVP České Budějovice

03.10.2011 16:00

Jak si můžete všimnout náš web dostal nový vzhled. Konečně se uskutečnila dlouho plánovaná rekonstrukce našich stránek. Bylo to v plánu už delší dobu ale bohužel nebyl čas. Rekonstrukce se týkala kompletně celého webu, od doplnění fotek, doplnění informací a fotek naší smečky až po maličkosti týkající se vzhledu různých sekcí. Jediné co jsem ještě nestihla doplnit jsou posudky z našich výstav které postupně dopisuji, tak prosím o strpení. Doufám že se Vám náš nový vzhled líbí. :)

NVP Brno

17.9.

 

V sobotu 17.9. jsme se zúčastnili Národní výstavy v Brně. Máme to kousek, takže brzkého vstávání jsme byli tentokrát ušetřeni. :) Super bylo že fletíci měli kruh jen pro sebe, před námi byl jen jeden dorostenec a tak jsme nemuseli dlouho čekat, než přijdem na řadu. Ve třídě nás bylo 8. Paní rozhodčí posuzovala pečlivě, ale celkem rychle, což bylo taky super, ale ještě lepší pak pro nás bylo, když Raiovi udělila V1, CAJC s krásným posudkem, kde se jí líbila Raiova dobře tvarovaná hlava. Měla jsem obrovskou radost!!! :) Konečně jsme započali i Junioršampiona CZ, který nám v červnovém Brně utekl opravdu jen o kousíček. Takže jsme odjížděli spokojení domů a Rai samozřejmně jako vždy za svůj výkon ne s prázdnou... ;) (Žeru to jeho předvádění se s medailí na krku a kostí v hubě jak se promenáduje a kroutí, aby to všichni viděli.) :D

 

 

KVR Oslavany

18.9.

 

V neděli 18.9. se v Oslavanech konala klubová výstava retrieverů, které jsme se zúčastnili poprvé. Ve třídě nás bylo celkem 11. Paní rozhodčí posuzovala celkem rychle na to kolik nás tam bylo a byla přísná, rozdala známky VD ale i D. My jsme naštěstí získali známku Výborná a jaké bylo pro nás velmi milé překvapení když nám zadala i 3 místo. Z tak velkého počtu pesanů a ještě na klubové výstavě, no radost byla obrovská!!!! :) A potěšil i posudek kde paní rozhodčí o5 zaujala Rejíčkova hlava a moc se líbila.

Na výstavě byl i Rejíčkův tatínek Teddy (WHIZZBANG’S HIGHWAY TO HELL) který se ve třídě pracovní líbil a získal pěkné ocenění V2 s r. CAC. Gratulujeme!! :)

Takže předposlední zářijový víkend se víc než vydařil a zanechal nám spoustu krásných vzpomínek a obrovitánskou radost! :)

 

 

MVP Tulln

24.9.

 

Poslední zářijový víkend jsme se vydali až za hranice a to do Rakouského Tullnu, kde se konala Mezinárodní výstava psů. Rai od paní rozhodčí dostal pěkný posudek a známku V2, porazil nás rakouský pes který byl starší a dodělanější. Rai se rakouským chovatelům moc líbil a prý by ho hned dali na první místo, moc mě potěšilo že se Rejíček tak líbí. :) Výstava se mi líbila, až na málo parkovacích míst (a to jsme tam byli celkem brzy). 

 

 

MVP České Budějovice

8.10.

 

Minulý víkend jsme se zúčastnili Mezinárodní výstavy psů v Českých Budějovicích. Naštěstí jsme do Budějovic dorazili už v pátek, takže jsme v sobotu nemuseli vstávat brzy. Bohužel ale hlásili déšť. Doufali jsme v lepší počasí, ale ráno se naše obavy naplnily... Venku pršelo a byla příšerná zima! :-/ Na výstaviště jsme dorazili během 10ti minut a hledali náš kruh. Na řadu jsme přišli docela brzy, mezi tím přestalo pršet, takže jsme nemuseli běhat v dešti. Pan rozhodčí posuzoval rychle, až na konci se docela delší dobu rozhodoval mezi Raiem a ještě jedním psem. Nakonec se rozhodl pro druhého psa kvůli pohybu, že Rai neběžel nadšeně. (Celkově ten den byl Rai nesvůj, protože 2 dny před výstavou pršelo a nebyl vyřáděný.) Z kruhu jsme si odnesli pěkný posudek a ocenění V2. (opět) ;)