Prázdniny ve Zlínksém kraji :)

13.04.2013 00:00

13.4.2013

Minulý víkend jsme si udělali týdení prázdniny ve Zlínském kraji.

Lítali jsme po lesích, řádili v závějích, hráli na policajty a na zloděje. :D To se hrálo tak že se někdo vždy schoval v lese a Rejíček stopoval... Došlo i na lezení po stromech, dělání různých kotoulů, přemetů a podobně, aby si pořádně zahledal. Ale to nás pan chytrý Rai trochu vypekl když všechny našel s přehledem a téměř hned. :) Ale aspoň byla sranda a brouček se pořádně vyblbnul.

Na procházkách si našel plno nových kamarádů. A jelikož je Rai nekonfliktní a přátelské povahy bylo jedno, jestli je to pes, nebo fena. Se všema se pořádně vyřádil a pohrál.  Takže jsme si naše mini prázdniny pořádně užili a už se těšíme na další blížící se výlet. :)

Jinak je u nás vše stejné, pořád někde lítáme a nenudíme se. Konečně u nás zmizel ten otravný sníh a můžeme začít pořádně cvičit...:)

Navíc se po delší době chytáme zase na výstavu. Konečně!! :D Měla sem už absťáky a řekla bych, že i Rejíčkovi to už taky chybělo. Ne že by ho bavilo jen tak polehávat celý den na výstavišti, to pana hyperaktivního samozřejmně nebere. Ale jak nastoupíme do kruhu, tak to je jiná. :) To se začne předvádět a naparovat jako páv. A když se začne tleskat...to si přímo užívá, div si zadek neukroutí. Přední nohy vykopává jak na drezuře. No prostě si to užívá plnými doušky a moc dobře ví co se děje. :) Už mi to chybělo a moc se těším, protože s ním je radost do toho kruhu jít.