Procházka s Dinou, Konečně pořádné závěje! :) Procházka s Freyou a krásná návštěva Rejíčkova syna Marleyho

28.02.2015 17:36

Procházka s českosloveským vlčákem Dinou

Ve středu 14.1. si mě Dina s páníčkem vyzvedli rovnou v práci a ze školky jsme ihned vyrazili k nám pro Rejíčka a vydali se na Jalový dvůr. Pejskové smočili packy v rybníku, zapózovali na focení a šlo se dál. Pozdravit zvířecí kamarády - oslíky, koníky, ovečky a kravičku s telátkem. Jako vždy se s nimi Rai popusinkoval a s každým se jako slušně vychovaný pozdravil. :D A následovalo vyblbnutí a vyběhání na louce, cestou na louku si ale pejskové usmysleli, že zas není taková zima na to, aby se smočili u břehů rybníka. Rai to vzal po svém a rovnou si do té ledové vody s ledem a sněhem okolo sedl a hrál si s klackem. Nebo přesněji si zase hrál na záchranáře (jako tenkrát v Jeseníku, když z řeky zachraňoval "topící se" jablíčko) a prostě musel ten zamrzlý klacek z vody zachránit! :D
Pak si udělali pár společných fotek - Rai s Dinou, ale i Rai s klackem... :D a konečně jsme dorazili na louku, kde se rozdováděla i starší Dina a začala Raie provokovat ke hře. Nakonec jsme se stmíváním dorazili domů, Rai ještě předvedl své umělecké kousky - kterým nikdo nechce věřit - aby je potvrdil a zase si užíval pozornost aby se cítil jako hvězda. :D




KONEČNĚ POŘÁDNÝ SNÍH!!! :)
aneb kapitola první:

Vysmátý Rejíček a první závěje!

Konečně napadlo pořádně sněhu a Rejíček je štěstím bez sebe! Venku trávíme pořádných pár hodin a vracíme se domů za tmy. Rejíček sníh zbožňuje, pořád se v něm válí, kutálí sudy, zapichává hlavu do sněhu (nejlépe půlku těla) :D a pořád a neustále skáče a předvádí své akrobatické kousky. :) Níže uvedené album: "Vysmátý Rejíček a první závěje!" je jen první ochutnávkou z našich dlouhatánských zimních radovánek - když napadl první pořádný sníh. :)
Na další alba se můžete těšit v dalším článku. A že je se opravdu na co těšit - mohu prozradit a slíbit že to bude naprosto luxusní podívaná!!! :)



Procházka s Freyou 

Byl krásný sluneční den, všude kolem plno sněhu a sluníčko s modrou oblohou. To se přímo vybízelo po delším čase vyrazit na procházku s Freyou. A když se ten sníh tak krásně třpytil ve slunečních paprscích, proč si ho pořádně neužít? Proto jsme zvolili procházku po polích, ať se tou krásnou pokocháme co nejvíce a že to byla procházka krásná, se můžete přesvědčit na našem rajčeti.


Krásná návštěva Rejíčkova syna Marleyho

Druhé únorové úterý - 10.2. k nám dorazila velmi vzácná návštěva, a to Rejíčkův syn Marley se svojí paničkou. Sníh během jednoho dne zmizel neznámo kam, ale naštěstí nám u nás na kopci vydrží déle než jinde a tak si ho kluci užili alespoň trošku. Vydali jme se naší trasou po polních cestách do lesa, lesem k rybníkům a k ekofarmě. Kluci si na polích zařádili, parádně si pohráli a vyřádili, až jsem koukala a kochala se. :) Byla to krásný podívaná, Marley je krasavec a s Rejíčkem tvořili dokonalou dvojci kopírující jak chování, tak vzhled. :) Na farmě se kluci popusinkovali se známými zvířátky a udělali si pár fotek jak s nimi, tak i společné na hrázy. Pak se pohonili na louce a cestu domů se propusinkovali. :D S Marleyho paničkou jsme si skvěle popovídaly, jen škoda že nebylo více času. :( Byla to opravdu krásná procházka s úžasnou společností a moc se těšíme na další setkání! :)