!! Rejíčkovi potomci z vrhu "B" Věrný kamarád mají už 6 měsíců a jsou úžasní !!

09.11.2014 17:47

Rejíčkovi potomci z vrhu "B" Věrný kamarád mají už 6 měsíců!!

Toto letí a Rejíčkovi dětičky mají už půl roku! Se všemi majiteli jsme v kontaktu a píšou nám, jak se "našim psím dětem" daří, jak jsou šikovní a posílají nám fotky za což jim moc a moc děkujeme! Ani nevíte jakou z toho mám vždycky radost a jak moc mě to hřeje u srdce. :)

Musím říci že všechny děti Rejíčka a Kony jsou na sebe až neuvěřitelně podobné. Jsou to takové malé kopie svých rodičů. A všichni se tedy potatili, až je to neuvěřitelné. :) Dokonce i na výstavě je chovatelé chválili jací jsou pěkní. :) Z fotek vypadají jak jeden a tentýž pejsek. Kluky co se potkávají ve psí školičce Benjiho a Blacka/Marleyho rozeznávají podle obojků a nebo z krátké vzdálenosti. :)
Jde vidět že je to opravdu velmi vyrovnaný vrh a že jim rodiče hodně předali. Všichni krom jednoho chodí do psích školiček, na cvičáky a nebo už se věnují základům loveckého výcviku či přemýšlejí nad dalšími koníčky. Dokonce z Brita/Artuše, bude ke všemu i canisterapeutický pejsek a bude pomáhat. Někteří plánují lovecké zkoušky a pokud to půjde dobře i Bluovi, bude využíván v lovecké praxi. Polovina také nevylučuje že se vydají omrknout nějakou výstavu a zkusit si zaběhat v kruhu. Dokonce 2 už se chystají na svoji výstavní premiéru. :)

Jsem na všechny tak strašně moc pyšná!! A hlavně jsem opravdu moc šťastná, že mají "naše dětičky" tak skvělé páníčky kteří s nimi něco dělají, věnují se jim jak jen můžou a hlavně je milují celým svým srdem a to je to nejdůležitější!!!! Opravdu moc děkuji paní chovatelce MvDr. Jitce Láníkové, že jim našla tak skvělé domovy s tak úžasnými a milujícími rodinami!!! Děkuji a také děkuji všem majitelům že naše pejsky tak milují a dobře se o ně starají!

 

  • Jak si jsou sourozenci podobní můžete posoudit v nové fotogalerii a na novém rajčeti vytvořeném speciálně pro Rejíčkovi potomky! :) Odkaz naleznete v galerii...
     
  • Dále se chystám každému aktualizovat jeho sekci, ale to bude asi ještě chvilku trvat, tak prosím strpení, přeci jen 11 sekcí dá pěkně zabrat! :D