Štěňátka mají 5 týdnů a tak jsme je jeli navštívit :)

02.06.2014 17:22

Návštěva u 5ti týdeních štěňátek

Ten čas tak letí..štěňátkům je už 5 týdnů a už jsou to pěkní pejsci. :) 
Byla podruhé odčervena a už chodí ven na zahradu i svačit a dovádět, také se už chystají poprvé ochutnat opravdové granulky.
A tak jsme je byli opět navštívit. 
Rejíček zase nabalil tatínkovskou bedýnku kde bylo zase pár novin (méně tedy než minule, protože jsme tam byli poměrně nedávno a tak moc noviny nečteme, aby jich bylo co posledně) nějaké deky, aby bylo štěňátkům teploučko a zase nějaké tvarohy s piškoty. :) A tentokrát to bylo už obtížné mu nakázat zůstat doma. Hrnul se do auta jako že jede taky a vůbec nechtěl jít domů. :D Ale pořád ještě není ten správný čas a musí ještě chvilku počkat než je uvidí, teď by je leda tak ještě zašlápl. :)
Štěňátka zrovna spala když jsme dojeli a pak šla na chvilku ven, ale sotva se všechna vynesla ven, hned začalo pršet a tak jsme všichni rychle schovávali štěňátka. Někdo schovává prádlo, my štěňátka. :D Naštěstí nás tam bylo dost a tak se těch 11 mrňat dostalo domů cobydub. :) Pak se občerstvila kašičkou, pořádně si začuňačila kožíčky, pocupitala po ohrádce, došla na noviny a šla zase spát. :)
Tak jsme se rozloučili a už se moc těšíme na příště!! ♥


Rai a jeho další tatínkovská bedýnka..:D