Výstavní maraton na Slovensku, dokončen Grandšampion a složeny Canisterapeutické zkoušky, ♥♥♥ Rejíček má narozeniny!!!!!!!! ♥♥♥, plánovaná krytí a úspěchy Rejíčkových potomků

03.09.2015 21:06

Duo Lučenec

Na začátku května jsme se s Rejíčkem vydali na Slovensko až do "dalekého" Lučence. Vyrazili jsme již v pátek, abychom se mohli v klidu ubytovat a odpočnout si po dlouhé cestě. Ale Slovenská příroda je prostě nádherná a ty kopce a hory...♥ No a tak jsmna ubytování dorazili nakonec stejně až večer. :D Naštěstí jsme byli ubytovaní asi cca 5 km od Lučence a ještě hned na správně straně, kde se nacházela výstava. :) Takže jsme si mohli krásně pospat a odpočnout si. Výstava se konala v parku a tak prostředí výstavy bylo krásné - prostorné velké kruhy, spousta místa a dostatek stínu pod stromy. Rai si hned první den vedl výborně a v sobotu získal ocenění Výborný 1, CAC a započal tím Grand šampiona Slovenska! Po posouzení jsme si zajeli k vodě a na oběd, Rai dostal za odměnu obrovskou uzenou kost a tak měl o zábavu postaráno. Zbytek dne jsme strávili obhlížením okolí ubytování a omrkli nějaké památky. Večer jsme si šli zaběhat a následně nastal zasloužený odpočinek abychom načerpali energii na druhý výstavní den.
V neděli jsme si ráno sbalili věci a vydali se zase do výstavního kruhu, kde jsme si opět vyběhali krásný posudek a ocenění

Výborný 1, CAC! Po posouzení a úspěšném víkendu byla naše mise - Lučenec splněna a vydali jsme skrásným pocitem k domovu.

Dog expo Nitra

O měsíc později jsme se na Slovensko vrátili a v pátek 5. 6. 2015 nastoupili opět do kruhu. Tentokráte v Nitře a prostředí už klasika - hala. :( Kéž by více výstav bylo jako v Lučenci...:) Ale Rejíček se nenechal rozhodit a nakráčel si to jako hvězda do kruhu, kde spředvedl jako naprostý profík, v běhu se vznášel a v postoji stál jako přibitý a jediné co se hnulo byl jeho neustále mávající ocas. :) Udělal mi obrovskou radost a opět si z kruhu odnesl další titul - hodnocení:
Výborný 1, CAC. A tím dokončil Grand šampiona Slovenka během jediného měsíce!!!! :) Jsem na něj strašně pyšná! ♥

Canisterapeutické zkoušky

Konečně po neuvěřitelně dlouhé době jsme se dostali ke zkouškám. Vždy jsem propásla termíny, nebo byly již všechny obsazené a neustále se to odkládalo a odkládalo až konečně letos... dostali jsme se TAM a mohli všem ukázat, jaký jsme s Rejíčkem sehraný tým! :) Prostředí i zkoušky byly parádní, s Rejíčkem nás to velmi bavilo! Canisterapeutické zkoušky jsou o týmu, o sehranosti vztahu s člověkem - a proto to pro mě bylo báječné, jelikož jsme to prostě byli MY! ♥ Prý na nás bylo radost pohledět, byla v naší práci vidět sehranost, oddanost a úcta k druhému. Rai byl úžasný a ani jednou nezaváhal a měl z dobře odvedené práce radost - hlavně ho pořád někdo hladil a pusinkoval, takže byl nadšený. (o následné odměně po zkouškách ani nemluvě) :D
Zkoušku Rai splnil na výbornou s plným počtem bodů a k tomu +1 bod za vstřícnost.
Jak jsem již psala, moc mě takové zkoušky bavily a Rejíčka také, jen pro mě osobně to bylo lepší než tahat mrtvolky bažantů a kachen po poli. :D Ale co bych pro Rejíčka neudělala, když ho to tak strašně baví, baví to i mě. Takže hurá, máme splněno a tím se mi splnil sen, protože tímto brzy spolu s Rejíčkem budeme i "kolegové" a pracovní tým i v mé práci. :) ♥ Zazvonil zvonec a téhle krásné pohádky zdaleka není ještě konec. :)


 

Rejíček oslavil narozeniny!

Čas bohužel letí snad čím dál víc a Rejíček oslavil další narozeniny. Oslavu si náležitě užil a o dort se podělil jak s celou rodinou, tak i se Sesinkou! :) Když se Rejíček pustil do dortu, nestačili jsme se divit, protože se na obloze z čista jasna objevila duha...♥ :) Bez deště, bez sluníčka, prostě se tam zjevila.
Takž
e Ti i tady broučku můj přeji všechno nejlepší k Tvým pátým narozeninám, hlavně aby zdravíčko sloužilo i nadále tak výborně a byli jsme spolu nekonečně dlouho. Vše ostatní už máš - žádný pejsek snemá na světě líp než Ty a není tak šíleně milovaný, Ty to moc dobře víš. ♥ :)

Zatím Vám ukážeme jen fotku s dortem, ale to není zdaleka vše, co Rejíček dostal ke svým narozeninám...nejsou tu balonky (hlavně ten na šňůrce!) :D, několika kilová uzená krkovice, dovolená v Beskydech a ještě jeden velikánský dárek...ale o tom zasaž příště. ;)

Aktualizace

  • Na webu nám přibyla nová podstránka: Plánovaná krytí, kde se dozvíte o plánovaných vrzích Raie a dočtete se tam i více podrobností o daných vrzích. Vše se vždy ve správný čas dozvíte. :)
     
  • A pozadu s úspěchy nezůstávají ani Rejíčkovi dětičky z vrhu "B" Věrný kamarád. Již 2 jeho synové složili zkoušky OVVR a další se na ně připravují. Takže prozatímní skóre pracovních zkoušek Rejíčkových potomků je: 1x Jarní zkoušky vloh, 2x OVVR a už i příprava na podzimní zkoušky.

Jsme na dětičky moc a moc pyšní! :) Dělají nám samou radost i s fotkami a zprávami co posílají z nových domovů! Děkujeme! :)