Blue u nás na prázdninách! :)

09.11.2014 15:42

Blue na prázdninách u tatínka Raie

V srpnu k nám přijel na 10ti denní prázdniny Rejíčkův úžasný syn Blue. Bylo to nádherných a nezapomenutelně skvělých 10 dní, kdy jsme toho stihli strašně moc a pořád na to vzpomínáme. Byli jsme v lese na houbách, chodili na procházky, cvičili, kluci se čachtali v bazénku a běhali po zahradě a Blue se seznámil se Sesinkou (kterou strašně rád provokoval), ale také se slepicemi, kterého ho doslova nadchly a byl jimi naprosto unešený. Když Blue nebyl na dohled, bylo jasné že sedí u branky u slepic a sleduje co dělají. :D Nakonec jsme mu jednu i vytáhli, aby se s ní seznámil což Blue ihned využil a začal jí okusovat peříčka. (Byla to taková malá piraňa.) :)

Blue byl moc šikovný a krásný pejsek, uměl poslouchat, učil se rychle povely a byl moc chytroučký. Rejíčka nejradši kousal do uší. (asi by to tatínkovi prý slušelo s naušnicemi) :) Většinou jsem ho musela odhánět, protože Rai je trdlo a nechal si od něj všechno líbit. Jen potichoučku vykníknul, ale to bylo tak všechno a dál si s Bluem hrál a ten se mu vesele zakusoval do škraní a uší dál. Je ale pravda, že když už toho měl dost, zabručel na něj a šel si lehnout pryč. Což Blue pochopil, že taťka řekl, jde se odpočívat což Blue moc neuměl. :D Když nezlobil Raie, nebo nebyl u slepic, krátil si Blue chvíle kousáním koberce a nebo jeho velmi oblíbeném a to potápění v misce. :D Nejradši měl, když si tam mohl ponořit i packy a vycákávat ji ven, to pak bylo všude kolem vody jak v bazénu a vedle misky seděl Blue, celý mokrý, od hlavy až k patě a měl nahozený výraz: "Já nic, já jsem malé roztomilé a nevinné štěňátko a podívej co jsem našel..." :D Bylo to prostě zlobidlo a zlatíčko v jednom. Hlavně když se večer šlo spát, Blue přišel k posteli, skočil předníma packama na postel a zakňučel že by chtěl taky nahoru. Vysadila jsem ho, on se mi stočil v náručí do klubíčka a spinkalo se. :) Nebo když se jen tak přišel pomazlit a pochovat v náručí, bylo to mnohem lepší než když mě tahal za vlasy a nebo štípal do ruky. :D Jeho ksichtíky byly legendární, malý naštvaný satan, co se vztekal až to bylo vtipné. :D Za Rejíčkem chodil jako ocásek a Rai mu všechno ukazoval, dováděli spolu, přetahovali se o hračky, hráli si, pili spolu, jedli spolu, spinkali spolu jako dva andílkové...Byla to prostě nádhera!! :) Rejíček se o Blua krásně staral a Blue mu to oplácel tisíce pusinkami. Přála jsem si, aby to tak zůstalo napořád a hrozila se dne, kdy nám Blue odjede. Uteklo to strašně rychle a nadešel den Blueova odjezdu. Všichni jsme byli smutní, protože Blua si prostě zamiloval každý, dostal od nás plyšového delfínka s kterým si tu hrával (Rai to těžko přenášel přes srdce a pořád ho bral z bedýnky a nosil ho pryč i když má hraček, že to nemá už kam dávat), tenisáky a pískacího sloníka. Dlouho nám tu Blue chyběl a ještě občas i chybí, když si vzpomenu jaké to bylo, i Rejíček byl nějakou dobu smutný, ale hold musíme počkat až budeme mít svůj domeček a tam už se dočkáme. :) Za pár dní po Blueovém odjezdu našel Blue svoji rodinu a už pilně trénuje aby z něj mohl být lovecký pes a být využíván v lovecké praxi. My mu přejeme jen to nejlepší, aby se měl dobře a pěkně mu to šlo. :)

Také děkujeme paní chovatelce Láníkové za důvěru, že nám Blua svěřila a my si tak mohli také užít "malého Rejíčka." :)
Zde se můžete podívat ve fotogalerii na spoustu fotek, ze kterých přímo vyzařuje to, co se u nás těch 10 dní dělo. :) Když si je prohlížím, vždycky se usmívám a někdy se musím i pořádně nahlas zasmát. :) Ráda bych sem vybrala pár na ukázku, ale miluju je všechny a každá má své kouzlo a tak bych je asi nedokázala vybrat. Přesvědčte se sami v albech...:)