Fotky zima 2014/2015, Výlet s Dinou, První letošní plavčení, Výstava Vyškov.

27.03.2015 21:54

Fotky zima 2014/2015

Fotky z procházek ze zimy.

Výlet s Dinou

První sluneční paprsky nás nenechají klidnými a musíme prostě někam vyrazit a ještě lepší je, když máme společnost. Tentokrát jsme zase vytáhli na procházku Dinu s pánečkem a vydali se po obvyklé trase po polňačce vedoucí k lesu, kolem rybníků, ekofarmy...Nakonec jsme zpáteční cestu zvolili po polích v náročnějším kopcovitém terénu a nakonec jsme zakotvili na naší zatravněné vyhlídce z které máte vše jako na dlani. Užívali jsme si sluníčka, pejsci si hráli a byl to prostě krásně strávený sluneční den. :)


 

První letošní plavčení

Letošní rok se Rai rozhodl pokořit rekord a ukázat, že ač bydlí v domě je to velký otužilec. A tak začal hned po příchodu Nového roku, jen co roztály okraje rybníku. (Uprostřed byl rybník ještě zamrzlý a tak Rai spíše připomínal kostku ledu kolem ledovců.) :D Samozřejmě jsem ho držela od ledu dál a vlastně ani on sám k němu neplaval. (Je to chytrý kluk.) A tak jsme s plavčením začali prakticky v zimě. Nutno podotknout, že Rai do vody vždy vlezl sám a zcela dobrovolně, protože já bych tam rozhodně nevlezla! :D Sice jsme neměli při těchto příležitostech ssebou foťák, a tak se použil mobil, který pravda moc kvalitní fotky nedělá, ale jako důkaz stačí. :D Nakonec nejvíce fotek prozatím máme ze slunného odpočinkového dne u rybníka, kde jsme nabírali s Rejíčkem energii ze slunečních paprsků, i když Rai se zajímal více o balonek, plavání, šmejdění a následně cvičení aportu. Ale sluníčko si také užíval. :)

5. Krajská výstava Vyškov

Po nějaké době jsme se vydali opět na výstavu do Vyškova, která je od nás vzdálená jen pár kilometrů. Rai si po delší době zase zkusil jaké to je v kruhu a hned sklidil obrovský úspěch!!

Rai získal Výborný 1, Vítěz třídy, Krajský vítěz, BIG 1 FCI 8!!!! ♥