Krásná slunečná procházka, štěňátka měla 3 a 4 týdny

26.05.2014 16:02

Pár fotek ze slunečné procházky

21.5.2014 tak jsem zase po delší době vzala na procházku i foťák. :) Poslední dobou ho moc často neberu, protože na to buď zapomenu a nebo je ošklivě a nebo si prostě užíváme procházky jen tak a kocháme se i bez foťáku. Protože ani foťák nedokáže zachytit některé okamžiky. :)
A tak když je krásné počasí a nebo i sychravo, tak výletujem, procházkujem, opalujeme se na zahradě...Prostě všechno možné, jen to nedokumentujeme no..:)
A tak alespoň z této procházky se můžete pokochat pár fotkami, je tu prostě nádherně. :)

 


Štěňátka mají 3 týdny

Tak rychle to utíká...a místo černých batolátek jsou tu už malí pejskové kteří umí baštit z misky a vrtět ocásky. :) Mají prý také zázračné kožíšky, večer se vykoupou v mléku pro štěňátka a mají ulepené kožíšky a ráno už jsou krásně čistá a heboučká. :)
Už také pořád vrtí ocásky jako správní flati, ať je to při sání mléka, jen tak batolení se a nebo když se s nimi přijde člověk pomazlit. Štěňátka také už byla poprvé venku a očuchala si travičku. Jejich krásné fotky z první návštěvy venku můžete vidět v albu. :)

 

Štěňátka 4 týdny

Štěňátka krásně prospívají a hodně přibírají..strašně rychle rostou, kdepak jsou ty malé černé kuličky?! :D Už umí pěkně chodit na noviny a nečůrat si do pelíšku. Chodí také už ven, poběhat si po travičce na zahradě.  Začínají si hrát s hračkami a šťouchají do balonku, také se sem tam už poperou jako správní raubíři a poštěkají si. :)
 Začínají se jim proklubávat zuby, zatím nejvíce špičáky a tak už jejich okusování je cítit. :)
Také už se začínají projevovat povahy a k tomu si myslím se hodí nejvíce zkopírovaný text přímo od paní chovatelky...:)

" Všechna štěňátka jsou úžasná, nejhodnější, nejmilejší,nejšikovnější. Některá se ale začínají více projevovat. Jednička ve všem je zelený Berry. První otevřel oči, první přelezl bedýnku, první prolezl ohrádkou, nejvíce a nejhlasitěji štěká, je to největší bojovník u cecíků i u misky. V těsném závěsu za ním se drží žlutý Bastík a červený Beník a následuje černá holčička Becky. Největší kliďas a flegmatik je tmavě modrý Black. Nehoní se ani s krmením, ani se vstáváním. Nejvíc se za mnou zatím chodí mazlit bílý Brit a fialový Barnie. Ostatní jsou zatím báječně průměrní. :-) "