Národní výstava psů v Brně, procházka v lese a fotky z procházek s kamarády.

31.01.2014 14:43

Hanácká národní výstava psů Brno

4.1.2014 jsme se zúčastnili Hanácké národní výstavy psů v Brně. Pejsků bylo přihlášeno celkem dost a posuzovala stejně jako minulý rok, paní rozhodčí ze Slovenska. Paní Linda Voláriková od které Rai dostal minulý rok Národního vítěze.
Tento rok od paní rozhodčí Rai získal ve třídě šampionů ocenění:
V2, Res.CAC, což je také pěkné ocenění a více méně jsme s ním počítali. :)
Po tom, co jsme byli posouzení jsme měli domluvené s paní fotografkou profesionální focení Rejíčka. Fotky jsme už měla možnost vidět a jsou úúúžasné. Rejíček je opravdu nádherný kus. ♥ :)  Hned jak budou fotky k dispozici je sem hodím a opravdu je se a co těšit.!! Měly by být hotové během dnešního dne nebo zítřka. Tak pak je hned nahraji. :)

 

Fotky z naší procházky v lese a fotky s procházek s kamarády
 

Tak jsem udělala menší pořádek v pár albech a mohla nahrát alespoň pár fotek z našeho života. :) Taže je nové album z naší procházky v lese a album z procházek s našimi kamarády.
Fotky nejsou moc kvalitní, protože jsou buď foceny telefonem a nebo foťákem který moc dobře nezvládá tohle počasí, co poslední dobou panuje. A za druhé jsem přeinstalovávala počítač, takže těch tisíce fotek jsou všechny pomíchané na externím disku ve složkách: "Fotky", "Fotky 2" atd. Ale já to všechno nějak dohledám a přetřídím...někdy snad. :)