Rejíčkův "Valentýn"..:)

22.02.2014 11:03

Předvalentýnská procházka s Freyou

13.2. Jsme si udělali dlouhý výlet s naší kamarádkou Freyou a jejím páničkem. Vyzkoušeli jsme nové stezky a terény v lese. Domů jsme se vraceli se setměním a na obloze již svítil měsíc. Takže náš návrat by se mohl popsat pár slovy.
"Přišli jsme - odpadli jsme." :D
Byl to super den a Rejíček si to s Freyuškou užili, pořádně si zadováděli a na Rejíčka nejspíše přišlo jaro... :D

 
 
 

 

Povalentýnská procházka Cheri a Angie

15.2. K nám přijeli na návštěvu 2 flatky se svými paničkami. Cheri, s tou se Rai zná z OVVR a její kamarádka Angie, kterou Rai ještě neznal. Ze začátku byla Angie odtažitá a měla z Raie respekt, ale za chvilku už spolu dováděli a běhali i s Cheri za balónkem. Rejíček na nic nečekal a hned jim ukázal že se mu holky moc líbí...:D A to jim pak dával najevo celou procházku a ani se nestyděl běhat od jedné k druhé...:D Nestyda! I když holkám to nějak zvláště nevadilo, byly ochotné se mezi sebou o Raie podělit. :D
Procházku jsme si udělali pořádnou. Vydali jsme se kolem lesa, pak přes les, ke dvěma rybníkům a ekofarmě. Byla to moc krásná a dlouhá procházka. Rejíčkovi se líbila samozřejmě asi nejvíce. :D Pejsci si pořádně pohráli, vyběhali se a my páníčkové si pěkně popovídali. :) Moc se těšíme na další návštěvu, která bude snad už brzy...:)